FRDRQ VII

Daniëlle ter Hofstede

Fine art print

 120,00 1.250,00

Uit de serie Introspectives door Daniëlle ter Hofstede . De realistisch geschilderde portretten uit deze serie kenmerken zich door de verticale vlakverdeling in stroken. Een nauwkeurige weergave wordt afgewisseld met snellere en losse penseelstreken. De schilderijen zijn laagsgewijs opgebouwd in olieverf, gebruikmakend van klassieke technieken. Het werk gaat nooit over het model zelf. Zij is zodanig afgebeeld dat de persoon niet van belang is, maar de emotie en de uitdrukking. De serie gaat over reflectie, harmonie en schijnbare tegenstellingen. Over de wisselwerking tussen werkelijkheid en fictie, balans en disbalans, het zijn en de schijn, komedie en tragedie, hoogmoed en kwetsbaarheid, moderne gewoontes en klassieke idealen.

Verkrijgbaar in:

  • ChromaLuxe(R) uitvoering, waarbij het aluminium paneel door warmtetechniek voorzien wordt van waterbestendige inkten die in de toplaag worden opgenomen. Het resultaat is een superieur eindproduct met een bijna 3D-effect en lange levensduur.
  • Hoge kwaliteit zuurvrij papier. De afmeting van het papier is 29,7x 42 cm (A3). Als je kiest voor inlijsten dan leveren wij deze inclusief passe-partout en in een lijst van 50 x 40 cm.

Elk exemplaar wordt gesigneerd aan de achterkant en wordt geleverd met een echtheidscertificaat.

Voor het originele werk (olieverf op doek | 100 x 80 cm) klik hier

Meer informatie over Daniëlle ter Hofstede.

Extra informatie

Afmetingen  
Categorie

Ondergrond en druktechniek

ChromaLuxe® op aluminium paneel, Fine Art Print op hoge kwaliteit zuurvrij papier

Afmeting

100 x 80 cm, 120 x 100 cm, 29,7 x 42 cm (A3), 50 x 40 cm

Lijst

Geen, Hardhout blank 50 x 40 cm, Hardhout zwart 50 x 40 cm

Heb je een vraag? Laat het ons weten!
Heb je een vraag? Laat het ons weten!
Updates
Privacy