Over Galerie 8

In juni 2021 opende Galerie 8 haar deuren in het historische centrum van Hattem. Een jonge galerie dus, die vanuit een eigen vaste collectie het aanbod gestaag zal uitbreiden naar een breed scala aan hedendaagse kunst van zowel gevestigde kunstenaars als nieuwkomers uit binnen- en buitenland. Naast de vaste collectie vinden er wisselende exposities plaats die telkens feestelijk worden geopend. De prachtige ruimte leent zich uitstekend voor lezingen, boekpresentaties en vergaderingen. Door de goede akoestiek behoort ook een kamerconcert tot de mogelijkheden.

De persoon erachter & ervoor

Galerie 8 is opgericht door Daniëlle ter Hofstede. Zij studeerde af aan de Wackers Academie in Amsterdam en wijdt zich sindsdien aan de portretschilderkunst. Zij schildert portretten in opdracht en maakt tevens autonoom werk, waarvan een deel in de galerie te zien is. Zij vindt het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt om de galerie te bezoeken. Wellicht is het dankzij haar eerdere werkervaringen in de luxe hotellerie en gastronomie dat de galerie inderdaad een plek is geworden met een fijne sfeer, waar men zich prettig en welkom voelt.

Laat je naam groeien

Galerie 8 biedt aan beroepskunstenaars de mogelijkheid om te exposeren in solo- of groepsvorm. Profiteer daarbij van ons netwerk en de ondersteuning die wij kunnen bieden op het gebied van marketing. Neem hiervoor contact op met Daniëlle via ✉ info@galerie8.nl

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van onze exposities & andere activiteiten en wilt u exclusieve uitnodigingen ontvangen? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief.

Neem contact met ons op

Wilt u advies, wilt u meer weten over onze services of heeft u een andere vraag, neem dan vooral contact met ons op! Wij helpen u graag.

Mail ons via info@galerie8.nl

© 2021 Galerie 8 - all rights reserved

Created with
Mailchimp Freddie Badge